Treća nedjelja došašća- Nedjelja „Gaudete“- Radujte se; Nedjelja Caritasa u BIH

Svete mise kroz tjedan su zornice, u karmelu u 6, a u župnoj crkvi u 7 sati. Potičemo sve, osobito mlade, na dolazak kako bismo se duhovno pripravili za svetkovinu Božića.

Ponedjeljak † Ante, Anica, Ivo, Šimo, Alojza, Marijan Ćorić
Utorak † Jure i Kata Vidović i pok iz ob. Vidović
Srijeda † pok. kojih se nema tko spomenuti
Četvrtak † Ivanka Vujičić
Petak † Slavica, Marija i Milica Barić
Subota † Marija i Stjepan Pendić i pok. iz ob. Pendić i Babić
Nedjelja † Stjepan i Vinko Cigelj i pok. iz ob. Cigelj

Katolički tjednik

Danas nakon sv. mise naši mladi će u vjeronaučnoj dvorani prodavati: kolače, čaj, kavu, rakiju i kuhano vino. Cijenu proizvoda određujete sami, a sav prihod bit će proslijeđen potrebitima naše župe kao i svake godine. Predbožićno vrijeme je period u godini kada su ljudi posebno osjetljivi na potrebe drugih. Stoga podržimo naše mlade u ovoj akciji, kako bi i oni koji su u većoj potrebi od nas samih osjetili istinsku radost Božića, a mi sami ostanimo kratko u vjeronaučnoj dvorani i dvorištu uz okrjepu i razgovor.

Udruga katoličkih studenata Emaus organizira Božićnu duhovnu obnovu za studente i mlade koja će se održati u ponedjeljak (sutra) 17. prosinca u prostorijama Nabdiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II“.

U proteklom tjednu preminuli su naši župljani Zdravko Gavranović, Ivan Andrić i Milada Jurišić. Pokoj vječni daruj im, Gospodine!

Sljedeća nedjelja je Četvrta došašća. Mise su u redovitom rasporedu, u Hrasnici sv. misa u 12 sati.

  • Objavljeno: 16.December 2018
  • Autor: Župa Stup